tiistai 6. syyskuuta 2016

Katolla ja keittiössä

No, niin! Katolla ollaan! Aloituskokous on pidetty ja ensimmäinen lape kuorittu. Kerrosten alta paljastui mielestäni hurjan kaunis graafinen kuvionti. Viehätys tosin hieman himmeni, kun kuulin, että kuvioinnin ovat aikaansaaneet katossa olleet asbestilevyt. Kääks. Onneksi ne on kuitenkin poistettu jo joskus aiemmin.
Mitäs muuta? Vaikka sisustushommiin on vielä pitkä matka, ovat ajatukset niissä hyvinkin tiiviisti. Erityisesti keittiötä olen pohdiskellut paljonkin, ja joitakin hankintojakin jo tehnyt. Keväällä ostimme ison erän valkoista 20x20 laattaa, jota tullaan näkemään myös keittiössä. Oikeastaan aika isonakin pintana. Lisäksi haluan ehdottomasti johonkin tehosteeksi Studio Hilpeän Kukkilintu -laattaa. Se muistuttaa kauniilla tavalla pohjoiskarjalaisista juurista. Väri on vielä päättämättä, mutta sitä ehtii vielä miettiä. 

Kaapistot tulevat olemaan yhdistelmä uutta ja vanhaa. Tällä viikolla odottelen saapuvaksi muutamaa keittiöpalapelin osasta, jotka netistä (näkemättä...hehheh) shoppailin. Toivotaan, että ostokset ovat onnistuneet. Aiemmin olemme ehtineet hankkia jo Högforsin Siro Maja puuhellan, joten oikeastaan kaikki ne osat, joita on joutunut vähän metsästämään, on nyt hankittu. Loput löytyvät helposti - tarvitsee vain kävellä IKEAan ja lisäksi klikkailla tavaraa ostoskoriin parissa muussa nettiputiikissa.
Ai, niin! Jääkaappikin löytyy jo! Smegistä olen haaveillut vuosia, mutta suolainen hinta on toiminut oivana karkottimena. Löysin kyllä haluamani kaapin huomattavasti Suomen hintoja edukkaammin Euroopasta, mutta halpa se ei olisi ollut sieltäkään tilattuna. Schaub-Lorenzin retrokaappi houkutteli edullisuudellaan, mutta joku siinä vain tökki. Erityisesti se, ettei valkoinen kuulu värivalikoimaan. Pistettiin sitten riita poikki ja valittiin jotain näiden kahden välistä eli Bompani. Etelänaapurista (E-kodinkoneet) kaapin tilasin ja homma toimi kuin junan vessa. Alle viikko ja kaappi törötti keskellä keittiönlattiaa. Sopii toivoa, että mikäli ongelmia kaapin käyttöön oton jälkeen ilmenee, toimii homma myös silloin yhtä hyvin. Ensisijaisesti keskitytään kuitenkin toivomaan, että kaappi toimii moitteetta :)Lopuksi vielä kuva meiltä nyt. Tai no, ei nyt, vaan viime keväänä. Nyt meillä eletään lähinnä jatkuvassa epäjärjestyksessä :D Saatte kuitenkin ehkä vähän kiinni siitä, millaisessa ympäristössä viihtyvä tyyppi täällä blogin takana hääräilee.
Kivaa loppuviikkoa sulle! Me jatketaan sade-ennusteiden tuijottelua. Nyt näyttäis siltä, että loppuviikolla maalataan! Jee!

2 kommenttia:

  1. Mahtavalta näyttää jo nyt, kiva nähdä sitten millainen keittiö sieltä rakentuu! Jään seuraamaan mielenkiinnolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täytyy myöntää, että mielenkiinnolla odotan lopputulosta myös itse :D Suunta on selvä, mutta on vielä täysi arvoitus miten palaset loksahtavat paikoilleen. Myös teillä on käynnissä kiinnostava remppaprojekti, heti koukutuin seuraamaan :)

      Poista