perjantai 28. lokakuuta 2016

Lokakuun loksahduksia

Kyllä se on niin, että sen tietää sitten kun loksahtaa. Monissa asioissa. Rakkauvessa. Kodin hankinnassa. Karkkipussin valinnassa. Keittiö- ja kylppärisuunnitelmissa. Nyt lopultakin loksahti myös noissa viimeisissä. Paniikki on paras kannustin ja tälläkin kertaa se oli merkittävä loksahtamista edistävä tekijä. Ja onhan se nyt jotain johdatusta, että se vasta hankittu vanha keittiönkaappi löysi paikkansa uudessa suunnitelmassa melkein paremmin kuin siinä edellisessä (jonka luulin olevan viimeinen). Phuuh. Melkein tekis mieli vähän vilauttaa - niitä suunnitelmia nimittäin - mutta taidan vielä viivytellä hetken.

Sen sijaan voin vähän vilauttaa olohuoneen tilannetta nyt. Sinne meni ilakointi puhtaudesta ja järjestyksestä :D Harmittavaa on, että tuota vanhaa helmiponttikattoa ei voida säästää. Syitä tähän on x määrä, mutta yhtenä se, että tässä vaiheessa remonttia on pakko päästä käsiksi välipohjan rakenteisiin alhaalta päin. Ja kuinkas muutenkaan se käy kuin kuvan osoittamalla tavalla.
Kivaa viikonloppua! Täällä sataa, mutta satakoon. Luulen, että illalla kynttilänvalossa nautittu viinilasillinen sopii sadesään kaveriksi paremmin kuin hyvin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti